[1771], Επιτέλους… εκλογές εν όψη …   Leave a comment

Αναμονή τέλος!

Reporter.gr/ 11-4-12.,- 01:11

Οι εκλογές είναι προ των πυλών. Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται η επίσημη προκήρυξη των εκλογών από τον Λουκά Παπαδήμο.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο για να ανακοινώσει στον Κάρολο Παπούλια για να το ζητήσει τη διάλυση της σημερινής Βουλής και την ανακήρυξη των εκλογών. Αργότερα, ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα στο οποίο θα ενημερώσει και επίσημα πως ξεκινάει η προεκλογική περίοδος.

Νωρίτερα, στις 2 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, για να γίνει πλήρης ενημέρωση των μελών της κυβέρνησης. Το μεσημέρι της μεγάλης Τρίτης έκλεισε η βουλή για τις πασχαλινές διακοπές, αλλά με δεδομένη την προκήρυξη των εκλογών, το κλείσιμο αυτό είναι και οριστικό για την τρέχουσα περίοδο, καθώς αναμένεται να συνέλθει και πάλι με τη νέα σύνθεση, που θα προκύψει από τις κάλπες.

Το κλίμα που υπάρχει στα κόμματα είναι «πολεμικό» μιας και όλοι έχουν πάρει θέση μάχης για την έναρξη -και επίσημα- της προεκλογικής περιόδου. Από το ΠΑΣΟΚ, στελέχη τόνισαν στο «R» ότι «όλα ξεκινάν τώρα. Περιμέναμε αρκετό καιρό για αυτή τη στιγμή και πλέον δίνουμε όλοι μας την προσοχή στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, σε σύσκεψη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Από τη λεωφόρο Συγγρού, το κλίμα ήταν ανάλογο για την τελική ανακοίνωση των εκλογών. «Ξεκινάμε μια διαδικασία την οποία οι πολίτες περίμεναν αρκετό καιρό. Δεν είναι τώρα στιγμή για δηλώσεις και απόψεις, τώρα είναι ώρα για την καλύτερη προετοιμασία της ΝΔ εν όψει κάλπης» δήλωναν στελέχη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά.

Posted April 11, 2012 by NearchusGr in Πολιτιστικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: