[1605], Ένα κυκλάμινο απαντάει στην επιστολή της Σεμίνας……   Leave a comment

ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ

Σχετικό

Προδομένη μας  Σεμίνα!          

                    

Είμαι το περίφημο πια κυκλάμινο,αυτό που έκοψε με …επαναστατική βία ο κοσμοπολίτης επαναστάτης Κάρολος Παπούλιας με μια αποφασιστική ριπή του διάσημου πλέον περιστρόφου του για να σου το προσφέρει,κίνηση υψιστης αβροφροσύνης και επαναστατικής τρυφερότητας!

Και εκεί που δάκρυα άρχισαν να βγάινουν από τα …άνθη μου στο διάβασμα της ερωτικής σου εξομολόγησης προς τον ¨Ανακτα, ήλθε σαν κακόβουλος ψίθυρος ο παγερός βοριάς για να μου θυμίσει τα τεχνάσματα του Ηπειρώτη σπουδαρχίδη επαναστάτη.

Λένε οι ψίθυροι των ηπειρωτικών βουνών ότι με τέτοια κόλπα ο ωραίος Κάρολος αποπλανούσε ως άλλος Δίας ανόητα κοριτσόπουλα και φιλόδοξες Κυρίες που μέσα από τη συνουσία με τους Κυρίους της εξουσίας επεδίωκαν να ζήσουν το μύθο τους στην ευλογημένη αυτή περίοδο που τόσο άκαρδα μας άφησε χρόνους..,

 Είναι, Σεμίνα μας, ισχυρό αφροδισιακό η Εξουσία και μπορεί να μετατρέπει σε πρίγκηπες ακόμη και τους Παγκάλους! Πόσο μάλλον όταν έχουν την τύχη να μοιάζουν και με τον Μάρλον Μπρά ντο, όπως χαρακτηριστικά γράφεις για τον δικό σου Κάρολο…Ξέρω καλά   ότι όλες αυτές οι προδομένες  καρδιές θα ήθελαν να μη τον θυμούνται σαν τον Νονό της περίφημης ταινίας αλλά σαν πρωταγωνιστή μιας άλλης! Γιατί τον πρωταγωνιστή μάλλον  του «Τελευταίου Ταγκό στο Παρίσι» φαντασιώνονταν τόσα χρόνια  .

¨Όμως τα χρόνια πέρασαν, ο Κάρολος πια μόνο το περίστροφό του –προέκταση του νεκρωθέντος κατά τους ψυχαλυτικούς- οργάνου του  μπορεί  να κινήσει…Οσο για τον ιδεολόγο Παπούλια,

Σεμίνα μας, λυπούμαι  που δεν κατάλαβες ότι ήταν πάντοτε ένας σιγουρατζής και η μόνη επανάσταση που έκανε, αν την έκανε,ήταν αυτή που ευαγγελίζεται ο Φρόυντ και αυτή πριν από τις περιπέτειές του στα   Ηπειρωτικά βουνά η στα δώματα της εξουσίας.

Γιατί εδώ δεν έχουμε …σεξουαλική επανάσταση αλλά σεξουαλική παρενόχληση με καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας! Και σ’ αυτό έκαναν παγκόσμια ρεκόρ τα παντοειδώς πεινασμένα λαμόγια της χρεοκοπημένης εξουσίας.


Σεμίνα, περαστικά σου!  Και καλή επανάσταση!      


Το υποψιασμένο ηπειρωτικό κυκλάμινο και για την αντιγραφή.


           Απόκαυκος ο εξ Ιωαννίνων

Αναρτήθηκε από EPIRUSGATE στις 11:22 μ.μ.

Posted February 9, 2012 by NearchusGr in Μικροπολιτικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: