[1532], Ρωσική αποστολή κατά της πειρατείας …   Leave a comment

Ρωσικά πολεμικά πλοία σε αποστολή κατά της πειρατείας στα ανοικτά  της Σομαλίας

The Admiral Tributs, which has two helicopters on board, will replace another Udaloy class destroyeron the mission off the Horn of Africa.

Το “ Admiral Tributs ”, το οποίο έχει δύο ελικόπτερα , θα αντικαταστήσει το αντιτορπιλικό “¨Admiral Panteleyev”” της αποστολής στο Κέρας της Αφρικής.

© RIA Novosti.Vitaly Ankov// 10/12/2011 07:40

VLADIVOSTOK, 10 Δεκεμβρίου (RIA Novosti)

Το ανθυποβρυχιακο αντιτορπιλικό “Admiral Tributs”  του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού οδεύει προς τον Κόλπο του Άντεν για να ενταχθεί στη διεθνή αποστολή αντι-πειρατείας. δήλωσε ο ρωσος εκπρόσωπος του Στόλου του Ειρηνικού.

Το πολεμικό πλοίο, που συνοδεύεται από το δεξαμενόπλοιο “ Pechenega “ και ένα ρυμουλκό διάσωσης, έφυγε από το λιμάνι βάσης του Βλαδιβοστόκ περίπου στις 11:00 τοπική ώρα (00:00 GMT).

Το “Admiral Tributs”  , το οποίο έχει δύο ελικόπτερα στο πλοίο, θα αντικαταστήσει ένα άλλο αντιτορπιλικό κατηγορίας Udaloy, το ¨Admiral Panteleyev”, σχετικά με την αποστολή στα ανοικτά του Κέρατος της Αφρικής.

Ρωσικά πολεμικά πλοία έχουν συνοδευσει σύνολικα 120 εμπορικά πλοία στα ύδατα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας από το 2008, όταν η Ρωσία προσχωρήσε στη διεθνή αποστολη καταπολέμησης της πειρατείας.

Ρωσικά πολεμικά πλοία του Στόλου του Ειρηνικού, συνήθως υπό την ηγεσία των αντιτορπιλικών τάξης Udaloy , λειτουργούν στην περιοχή εκ περιτροπής.

Το Tributs Admiral, πήρε ήδη μέρος στην αποστολή το 2009.

Posted December 10, 2011 by NearchusGr in Διεθνή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: