[1503] Και 3η επενδυτική πρόταση για ΠΑΟ…   Leave a comment

American pie or American PAO?

Ο… Αδιόρθωτος | 11/10/2011 00:34

Τα σενάρια περί ενδιαφέροντος αμερικάνικης εταιρείας να επενδύσει στον Παναθηναϊκό, μας δίνει τροφή για νέα σχόλια και φυσικά… οπτικό υλικό.

Μετά την πρόταση του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς Arboris Capital, πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως προέκυψε και την τρίτος ενδιαφερόμενος (εταιρεία Action Capital) για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Δίκη” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αποκαλύφθηκε ότι η εν λόγω εταιρεία είναι η Action Capital, η οποία ενεργεί για λογαριασμό ενός ισραηλινο-αμερικανικού fund, το οποίο έχει διαθέσιμο μπάτζετ για αθλητικές επενδύσεις που αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια!

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι το πρωί της Πέμπτης (13/10) ο ίδιος ο general manager της εταιρείας θα βρεθεί στο δικηγορικό γραφείο που κρατάει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να καταθέσει την επίσημη πρόταση!

Βέβαια, το… περίεργο της υπόθεσης είναι πως η συγκεκριμένη είδηση “έσκασε” την ώρα που η υπόθεση του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με τον Σαουδάραβα επενδυτή να φαίνεται πως παίζει μόνος του για την αγορά των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.-

πηγη/ sport.gr

Posted October 11, 2011 by NearchusGr in Αθλητικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: