[1484], Παναθηναϊκός :Πρίγκιπας η Εταιρεία ;…   Leave a comment

O Τζίγκερ προκρίνει Πρίγκιπα

Τον νεαρό Πρίγκιπα αντί της απρόσωπης Arboris Capital, προτιμαει για επενδυτη η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού ;

 
Sport.gr., 2/10/2011 11:10

Την πρόταση του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ φαίνεται πως προκρίνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για την παραχώρηση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Τζίγκερ θεωρεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση, εξασφαλίζει όχι μόνο ένα βιώσιμο μέλλον για το σύλλογο, αλλά ότι θα τον απογειώσει έναντι των ανταγωνιστών του.

Το προσχέδιο που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, καλύπτει τον Βαρδινογιάννη, ο οποίος το έστειλε πίσω με κάποιες διορθώσεις, ώστε να υπογραφεί από τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Παράλληλα, το προσύμφωνο πρόκειται να υπογραφεί άμεσα, αλλά το deal θα ολοκληρωθεί μόνο όταν ο Σαουδάραβας βρεθεί στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπός του, Βλάσης Τσάκας, τόνισε ότι μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδα ο Πρίγκιπας θα βρεθεί στην Αθήνα, ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να επιταγχύνει τις εξελίξεις, ώστε να μεταβιβάσει τις μετοχές του, παρότι δέχεται πιέσεις να περιμένει και την Arboris Capital. Το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Γεωργίου: Πρόκληση ο Παναθηναϊκός

Ως πρόκληση χαρακτήρισε την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο εκπρόσωπος της Arboris Capital, Γιώργος Γεωργίου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Πράσινη:

“Είμαστε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων που ενεργούμε για λογαριασμό της Arboris Capital. Είμαι εγώ και μια ακόμα κυρία. Υπάρχει επίσης ένας Ελληνοάραβας, ο οποίος είναι ο εμπνευστής της ιδέας αυτής, αλλά και ένας Άραβας που είναι ανώτερο στέλεχος τράπεζας στο Άμπου Ντάμπι.

Με το που είχαμε αυτή την ιδέα, την ερευνήσαμε, κάναμε τις ανάλογες επαφές και εντέλει πήραμε την εξουσιοδότηση για να ενεργήσουμε κατ` εντολή της Arboris Capital για να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό, όπως και έγινε. Δεν αναζητούμε δημοσιότητα, αλλά την πρόκληση και όλοι εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε.

Πλέον περιμένουμε την επίσημη απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν μας δοθεί η εντολή θα καταθέσουμε επίσημα μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ιστορική ομάδα.

Εδώ και ένα μήνα το συζητάμε. Ουσιαστικές διερευνητικές επαφές όμως έγιναν τις τελευταίες πέντε μέρες. Είναι ξεκάθαρα συγκυριακό το γεγονός της ύπαρξης δύο προτάσεων. Επειδή είμαι Έλληνας επιθυμία μου είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό”.

Posted October 2, 2011 by NearchusGr in Αθλητικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: